Proiect Mass Decentralized Learning pentru Toți Agricultorii din România

AGXecutive anunță lansarea unei colaborări exclusive cu platforma SkillEd în România cu scopul  formării și evaluării în masă a agricultorilor români. 

Colaborarea ia naștere ca urmare a faptului că în România se numără peste 1.000.000 de agricultori care beneficiază de diverse tipuri de ajutoare. 

700.000 dintre aceștia sunt beneficiari de subvenții de suprafață. Cei 15.000 de fermieri profesioniști cultivă doar 60% din suprafața agricolă a țării, restul fiind exploatații familiale de subzistență. Miza acestei inițiative este de a optimiza și echilibra sectorul agricol prin transferul de expertiză valoroasă către agricultura românească.

Misiunea Skill-Ed, platformă recunoscută la nivel mondial pentru formarea digitală a agricultorilor din diferite regiuni, alături de echipa AGXecutive, cu experiență de aproximativ 8 ani în formarea profesioniștilor din agribusiness, se angajează într-un efort comun de a aduce un upgrade semnificativ în sectorul agricol românesc.

Colaborarea marchează un pas important în direcția dezvoltării durabile și eficiente a agribusinessului din România, promițând să aducă un val de schimbare benefică prin educație și tehnologie.Parteneriatul strategic introduce un proiect de Mass Decentralized Learning, deschis tuturor agricultorilor din România, indiferent de locație și orar, cu o condiție: accesul la o conexiune de internet, oricât de slabă.

Inițiativa, pornită în urma înțelegerii semnate de Guus PAARDEKOOPER, CEO SkillEd și Florin CONSTANTIN, fondator AGXecutive, reflectă angajamentul ambelor organizații de a contribui la evoluția și profesionalizarea sectorului agricol local, oferindu-le agricultorilor instrumentele necesare pentru a se adapta la provocările și oportunitățile prezentului și viitorului.

DESPRE AGXECUTIVE ȘI SKILLED

SkillEd este o platformă ce oferă soluții de e-learning adaptate nevoilor de colaborare între organizații, fiind ideală în condiții de conexiune limitată la internet. Prin promovarea educației și acțiunii comune, SkillEd își propune să facă educația mai accesibilă la nivel global, contribuind la soluționarea provocărilor precum lipsa posibilităților materiale și schimbările climatice. „Educația și acțiunea comună deschid calea spre soluționarea problemelor globale esențiale. SkillEd se angajează să facă educația accesibilă oriunde, oricând.” explică Guus PAARDEKOOPER, CEO Skill-Ed.

AGXecutive acționează ca un catalizator pentru competitivitatea capitalului uman în sectorul agro-alimentar. Misiunea organizației este de a crea un parteneriat pe termen lung între consultanți și companie, care are și un profil de întreprindere socială, concentrându-se pe formarea profesională și starea de bine a consultanților. Valorile care ghidează echipa AGXecutive includ experiența amplă în domeniul agroalimentar (peste 40 de ani de experiență profesională totală), metodologia riguroasă, profesionalismul, transparența în comunicare, prezența activă în social media, recomandările pozitive din piață, leadershipul și istoricul de 9 ani pe piață. „Căutăm să fim un partener de încredere în evoluția sectorului agro-alimentar, aducând valoare adăugată prin profesionalism și inovație continuă, dar mai ales prin inițiative care au ca scop educația.” spune Florin CONSTANTIN, fondator AGXecutive.