Recomandările Syngenta pentru tomate cu creștere determinată!

Alegeţi recomandările Syngenta pentru tomate cu creștere determinată, destinate pentru cultivare în câmp deschis și savurează gustul succesului pe piață!

Brixtone F1 este un hibrid nou de tomate, pretabil pentru procesare: producerea pastei de tomate sau porționarea în cubulețe. Fructele au forma ovală, greutate medie de 100 – 120 de grame, pulpa este groasă și fermă, cu un conținut ridicat de zahăr și o coacere concentrată. Au o capacitate foarte bună de păstrare în câmp și după ce au ajuns la maturitate, fără să fie afectată calitatea lor.

Firmus F1 are o toleranță ridicată la TSWV (Virusul petelor de bronz) și la pătarea pustulară/bacterioză (Pst). Fructele au culoarea roșu aprins, un conținut ridicat de zahăr, o fermitate foarte bună și o coacere concentrată, fiind pretabile și pentru recoltare mecanizată. Detalii: bit.ly/Syngenta_Firmus.

Bobcat F1 produce fructe rotunde, rezistente la crăpare, cu o greutate medie de 220 g. Portul plantei este închis, de tip tufă și se recomandă atât pentru consum în stare proaspătă, cât şi pentru industrializare. Detalii: bit.ly/Syngenta_Bobcat.