RIVAL STAR 50 SX – un nou membru în familia RIVAL

Erbicidele din gama RIVAL sunt preferate de FERMIERII ISCUSITI de aproape 20 de ani. Ei le-au adoptat in tehnologiile utilizate la nivel de ferma pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de cereale paioase.

Asa cum v-am obisnuit, continuam traditia si pentru sezonul 2021. Un nou membru se adauga erbicidelor RIVAL si anume RIVAL STAR 50 SX, erbicid pe baza de tribenuron-metil 500 g/kg. RIVAL STAR 50 SX este si el un erbicid produs in Romania la cele mai inalte standarde.
Mai multe detalii despre cand si cum se aplica erbicidele din gama RIVAL puteti citi aici.

Dupa cum stiti, NOROCUL TINE CU CEI ISCUSITI! Produsele din familia RIVAL te scapa de buruienile din culturile de cereale, la fel cum l-au scapat si pe SANDU. Experienta lui cu RIVAL poate fi urmarita in videoclipul de mai jos. Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/
Echipa ALCEDO