SALVATOR 25 EW – salvează culturile de rapiță de bolile specifice și le ajută să treacă mai bine peste iarnă!

Mulți fermieri se întreabă care sunt “secretele” unei culturi de rapiță sănătoasă și cu producții ridicate. Pe lângă buruieni, bolile și dăunătorii sunt o problemă majoră, care poate compromite cultura în lipsă unei protecții fitosanitare adecvate.

Pentru combaterea patogenului Phoma lingam, care produce putregaiul uscat, dar și pentru creșterea rezistentei plantelor de rapița la iernare, vă recomandăm aplicarea fungicidului SALVATOR 25 EW. Odată absorbit în țesuturi (în maxim 2 ore de la aplicare), produsul se translocă acropetal și are un efect de până la 10-14 zile.

Datorită proprietăților sale, SALVATOR 25 EW are acțiune preventivă, curativă și eradicantă. Pentru a preveni instalarea rezistenței patogenilor se va evita aplicarea a mai mult de 2 tratamente la aceeași cultura și pe aceeași suprafață într-un sezon.

Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/.