Salvator 25 EW – “salvează” plantațiile pomicole, vița de vie și legumele de făinare, dar și de alte boli care atacă aceste culturi!

Specialiştii ALCEDO vă oferă un fungicid care este absorbit în țesuturi în maxim 2 ore de la aplicare și, în plus, are acțiune de lungă durată. Salvator 25 EW este un fungicid sistemic pe bază de tebuconazol care combate făinarea din plantațiile de măr, viță de vie și legume, dar și monilioza (Monilia spp.) din plantațiile pomicole de sâmburoase sau alternariza la tomate.

Odată absorbit în țesuturi, Salvator 25 EW se translocă acropetal, iar efectul lui durează până la 10-14 zile. Datorită proprietăţilor sale, produsul are acțiune preventivă, curativă și eradicativă.

Pentru a preveni instalarea rezistenței patogenilor se va evita aplicarea a mai mult de 2 tratamente la aceeași cultură și pe aceeași suprafață într-un sezon. Mai multe informații despre aceste produse primiți de la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/.