Soiul de grâu FALADO oferă producții stabile an de an!

Fiecare alegere pe care o facem în ceea ce privește tehnologia de cult! ALCEDO recomandă soiul de grâu FALADO.

Găsiți mai jos detalii despre însușirile fiziologice, toleranța la boli, indicii de calitate și recomandările tehnologice pentru acest soi.

ÎNSUȘIRI FIZIOLOGICE

  • soi aristat, timpuriu
  • talia plantelor: medie (80 cm)
  • rezistență la îngheț: tolerant

TOLERANȚĂ LA BOLI

  • fuzarioză (Fusarium): foarte tolerant
  • făinare (Erysiphe graminis): tolerant
  • rugina galbenă (Puccinia striiformis): tolerant
  • rugina brună (Puccinia recondita): tolerant
  • septorioza (Septoria tritici): tolerant

INDICI DE CALITATE

  • conținut de proteină: 12-13.5%
  • boabe de duritate medie
  • producții stabile an de an

RECOMANDĂRI TEHNOLOGICE

  • zonare: în toate zonele de cultură ale grâului din România
  • densitatea optimă: 380-420 boabe germinabile/mp
  • perioada optimă de semănat: 15-25 octombrie

Pentru mai multe detalii despre oferta noastră vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră.

Informații găsiți și în aplicația ALCEDO, disponibilă în AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Sursa: https://www.sanatateaplantelor.ro/