Soiurile de grâu Saaten Union concepute special să reziste condițiilor pedoclimatice dificile!

După cum ne-am obișnuit fermierii fideli produselor Saaten Union România, în fiecare campanie venim cu produse noi, mai performante. În acestă toamnă, am adăugat în portofoliul nostru de soiuri de grâu un produs nou, obținut prin ameliorare 100% nemțească, conceput special să reziste condițiilor pedoclimatice dificile: soiul de grâu nearistat, semitardiv Aspekt. Acest produs nou se alătură portofoliul de produse Saaten Union și împreună cu celelalte soiuri de grâu, completează plaja de opțiuni din care fermierii își pot alege produsul adaptat cel mai bine nevoilor sale.

Joker este un soi adaptat pedoclimatic în toate zonele de cultură din România, care trece cu ușurință peste provocările pe care le aduc iernile grele, bucurându-se de o pornire puternică în vegetație primăvara.

Acest soi nearistat, semitardiv, cu potențial foarte mare de producție manifestă și o toleranță foarte bună la cădere, dar și la principalele boli foliare și ale spicului. Joker îi bucură pe fermieri cu sporuri de producție superioare, în condiții de tehnologie intensivă.