Soluții pentru combaterea bolilor foliare și ale spicului la cereale păioase

După iarnă destul de blândă, odată cu încălzirea vremii își vor face apariția și bolile foliare, evoluția acestora fiind foarte mult influențată de condițiile climatice. Unele, care au apărut poate chiar din ferestrele iernii, își vor continua evoluția, așa cum este septorioza, poate și făinarea, urmate de altele precum, pătarea în ochi, sfâșierea frunzelor, rugini și în final, fuzarioză.

Dar să vedem ce produse vă oferă compania ALCEDO în această primăvară?

În funcție de stadiul de dezvoltare, de presiunea de boli constatată în lan, dar și de tratamentele efectuate până acum, ALCEDO vă propune o gamă variată de soluții eficiente pentru combaterea bolilor la cereale păioase!

Pentru primul tratament vă recomandăm să interveniți cu unul din produsele iscusite: ACRISIO, VERBEN, IMPULSE PRO 425 EC, SALVATOR 25 EW, ZIZAN 500 SC (asta nu înseamnă că aceste produse nu se pot utiliza și în tratamentul 2, singure sau combinate).

Pentru cel de-al doilea și al treilea tratament, în vederea combaterii numărului mai mare de agenți patogeni ce atacă culturile, specialiștii noștri vă recomandă: COMET, MIZONA, PROMINO 300 EC, SALVATOR MAX, FORTUNA MAX și POLYVERSUM (BIO). După cum se poate observa, există o varietate mare de produse, important este să se facă o determinare corectă a agentului patogen și să se intervină la timp, pentru a stopa sau limita pagubele produse de aceștia.

Atenție! Pentru o eficacitate cât mai bună, nu uitați de adjuvanții: HURRICANE, SILWET STAR sau VITAL 90 în doză de 0,1 l/ha. Pentru mai multe detalii despre aceste produse și combinații de produse, contactați echipa ALCEDO, pentru că împreună cu noi să faceți cea mai bună alegere pentru ferma dumneavoastră.