Potasiul este unul dintre cei trei macronutrienți esențiali ai plantelor care ajută la creșterea producției!

Fosforul este esențial pentru dezvoltarea culturilor de toamnă. Când vorbim despre începutul creșterii plantelor, fosforul este cheia. În plus, potasiul are un rol vital în gestionarea apei în sol și în plante. Atunci când există deficite de apă în sol sau se apropie o perioadă fără ploi, potasiul ajută plantele în ceea ce privește managementul apei în sol și în plantă.

Calitatea, randamentul sporit, culoarea, aroma, fermitatea sunt cele mai importante aspecte pe care fermierii doresc să le îndeplinească când vine vorba despre culturilor lor.

Agrii România propune o soluție premium ce corespunde în totalitate cu dorințele fermierilor noștri, și anume FoliQ Potash.

Acesta este un fertilizant foliar destinat refacerii preventive și intervenționale a deficiențelor vizibile și ascunse de potasiu pentru plante.

Utilizând FoliQ Potash în fazele timpurii de creștere ale plantelor acestea vor beneficia de un impuls vital în perioadele critice de dezvoltare și vor fi mai bine pregătită pentru a face față provocărilor de mediu. Acest produs conține două macroelemente vitale pentru viața plantelor: fosforul și potasiul.

Întrebați specailistii Agrii despre FoliQ Potash: https://agrii.ro/contact/