Târgul de Toamnă Produs în Bucovina

Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina”, ajuns la ediția a XI-a se desfăşoară în perioada 11 – 15 septembrie, pe esplanada Casei de Cultură din Suceava. Pe tot parcursul târgului, sucevenii vor putea achiziționa produsele membrilor Asociației „Produs în Bucovina” și vor putea asista la mai multe spectacole folclorice. Evenimentul este organizat cu ajutorul Consiliului Județean Suceava, Primăria Suceava, Asociația Produs în Bucovina și Centrul Cultural Bucovina.

Târgul Produs în Bucovina va avea loc în același timp cu alte evenimente origanizate în centrul Sucevei cu ocazia împlinirii a 65 de ani de activitate a Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”.

Acest eveniment va fi marcat printr-o serie de spectacole extraordinare susținute de legende ale muzicii populare din Suceava, dar și de invitați de marcă din țară. Pentru a marca împlinirea a 65 de ani de activitate a Ansamblului „Ciprian Porumbescu” vor fi prezenți la Suceava Ansamblul Artistic Profesionist ”Crișana”, Ansamblul Artistic Profesionist ”Mureșul” și Ansamblul Artistic Profesionist ”Doina Gorjului”. Printre cei care vor concerta se numără soliștii „generației de aur”, Sofia Vicoveanca, Laura Lavric, Ștefania Rareș, Daniela Condurache, Nicoleta Vasilovici, Cristina Gheorghiu, Pamfil Roată, Cătălin Maximiuc, Rodica Manciu, Alexandru Havriliuc și Leonard Zamă, precum și Ana Ilca Mureșan,  Sorin Filip, Elena Simionesei, Angelica Flutur, Alexandru Brădățan și Ancuța Corlățan.