Timac Agro România investeşte în comunitate, în educaţie şi susţine performanţa

Timac Agro România, desfășoară periodic traininguri de specialitate pentru fermierii români, cu scopul de a crește competențele tehnice și economice ale acestora  în managementul exploatațiilor agricole. Specialiști de la companii de renume, precum: Agritel, Offre & Demande Agricole au fost aduși special de către Timac Agro România pentru fermierii români, misiunea noastră fiind aceea de a-i ajută să realizeze o agricultură durabilă și cu o profitabilitate crescută.

Timac Agro România va fi permanent în sprijinul fermierilor, ajutandu-i să-şi dezvolte afacerile. De asemenea, echipa Timac Agro România, ne arată respectul faţă de educaţie şi performanţă. În prezent, liceeni din Pogoanele, jud. Buzău învaţă în clase frumoase, dotate la standarde înalte. Copiii din Centrul de Plasament Mahmudia, jud. Tulcea şi cei din Centrul de Plasament, sector 2, Bucureşti se bucură de ajutorul oferit de compania Timac Agro România dar şi de pachetele cu dulciuri, jucării , hăinuţe şi jocuri educative oferite de membrii echipei.  Şi Prodea Bristena  a fost susţinuntă financiar de Timac Agro România  pentru a participa la Concursul de Patinaj Artistic desfăşurat la Bratislava.

Aşa a înţeles echipa Timac Agro România, să investească în comunitate, în consultanţă, în educaţie şi să susţină performanţa  din respect pentru semeni.