Timac Agro România – O abordare unică în nutriţia plantelor!

Cu 60 de ani de experiență în cercetare, cu scopul de a dezvolta noi soluții de fertilizare, Grupul Roullier și Timac Agro România oferă soluții inovatoare de nutriție și îmbunătățire a calităților solului.

Timac Agro România crede cu adevărat în furnizarea către fermieri a unor produse de înaltă calitate, iar reprezentanții de vânzări sunt bine informați și orientați pe detalii astfel încât să poată oferi servicii de calitate clienților. De aceea, Timac Agro România oferă mai mult decât o simplă vânzare, asigură selectarea celor mai eficiente produse de fertilizare pentru culturi sănătoase care vor aduce cel mai bun rezultat economic. Abordarea privind nutriția plantelor la Timac Agro este special proiectată pentru a optimiza randamentul fertilizantului aplicat.

Deoarece fiecare fermă este unică, politica grupului urmărește nu numai să ofere agricultorilor produse adecvate, ci și să ofere programe specifice în ceea ce privește nevoile culturilor, luând în considerare datele colectate din fermă, respectiv analiza solului și furajelor, culturile premergătoare, țintele de producție, dar şi constrângerile.