VECTOR un erbicid sistemic destinat combaterii buruienilor cu frunză lată din cultura de porumb

Soluția iscusită pentru combaterea în postemergenţă a buruienilor cu frunză lată din cultura de porumb este erbicidul sistemic VECTOR.

De ce să alegeți VECTOR?

Pentru că penetrează foarte rapid suprafața foliară a buruienilor, migrând spre punctele de creștere ale acestora și oprește creșterea lor în 24 de ore.

Asigură combaterea totală a turiței (Galium aparine) și mușețelului (Matricaria spp.), chiar și în stadii avansate de dezvoltare și are o eficacitate foarte bună în combaterea pălămidei (Cirsium arvense). De asemenea, având în vedere extinderea, în ultimii ani, a arealului și gradului de infestare cu ambrozia (Ambrosia artemisiifolia), care provoacă anual alergii agresive, VECTOR este un erbicid iscusit care o combate cu succes.

De asemenea, VECTOR este un erbicid selectiv pentru hibrizii de porumb. Erbicidul se aplică în stadiul de 4-6 frunze. Produsul nu se aplică la cultura de porumb dacă s-au făcut tratamente cu insecticide organofosforice. În doză de 0,4 l/ha combate în procent mai mare de 95% buruienile aflate în primele faze de vegetație. Pentru combaterea buruienilor perene și a celor aflate în stadii avansate de dezvoltare se recomandă doza de 0,6 l/ha.

VECTOR poate fi administrat concomitent cu fungicide, insecticide, o gamă largă de graminicide și îngrășăminte foliare.