Zeolites Group – Furnizorul tău Oficial de Sănătate

Oferim 100 de premii, pentru 100 de gospodării

Pentru a susține comunitatea rurală și activitățiile desfășurate în gospodărie, Zeolites Group lansează campania Sănătate pentru sate, o acțiune de informare asupra beneficiilor produselor ecologice, 100% naturale. Începând cu data de 10.03.2021 și până în 10.04.2021, inclusiv, aceasta se va derula online în mass-media, iar scopul său este selectarea prin concurs a unui număr de 100 de gospodării preocupate de creșterea animalelor și cultura plantelor.

Indiferent de zona în care se află, participanții sunt invitați să testeze cele 7 produse selectate din gama ZECO, iar mai apoi să observe că se poate obține o producție mai bună calitativ, folosind produse 100% naturale oferite cadou de către primul producător industrial de zeolit din România.

Fiecare premiu constă într-un pachet format din 7 produse, dintre care 4 sunt destinate culturii plantelor (Zeco-Amendament pentru sol-10 kg, Zeco-Starter pentru plantare-10 kg, Zeco-Zeolit pentru îmbunătățirea calității substratului-10 kg, Zeco-Zeolit cu aplicare foliară200 grame) și 3 creșterii animalelor (aditiv furajer pentru păsări granulat-10 kg, aditiv furajer pentru suine-10 kg, Zeco-Detox-4 kg). Toate produsele au la bază mineralul de origine vulcanică – zeolit – ce are numeroase beneficii asupra celor două categorii de utilizări menționate.

Mai mult, procesul de producție beneficiază de standarde europene și respectă toate cerințele actuale de mediu. Nu se folosesc substanțe toxice, ci doar se extrage mineralul din carieră, este atent selectat, iar prelucrarea acestuia se realizează prin procedee specifice până ce este adus la stadiul de zeolit activat.

Calitatea deosebită a produselor este atestată și prin certificarea oferită de ECOCERT, analize mineralogice, fizico-chimice, analize aplicate pentru diferite domenii, avize și autorizații emise de instituții specializate.

Compania Zeolites Production SA deține la fabrica de producție și un laborator propriu de analize pentru a avea un control al calității cât mai exact.

“Am fost destul de sceptic, fiind obișnuit cu produsele de stropire din comerț, dar am zis să dau o șansă și unui produs natural, fără chimicale. Am urmat instrucțiunile și am pus pompa la treabă. Am stropit roșiile, căpșunile, pomii și toată via. Poate alții nu vor crede, dar rezultatele se simt, nu se văd, iar eu sunt foarte bucuros pentru că folosesc un produs fără chimicale, care este realizat la noi în țară!”, afirmă domnul Niculai Grigoraș, deținător a unei mici sere, 50 de rânduri de vie și vreo 200 de copaci.

Campania Sănătate pentru sate își propune să arate, prin testarea și observarea directă a unor produse oferite gratuit celor care își doresc să consume doar alimente naturale din ograda sau grădina proprie că se pot bucura de culturi roditoare și de animale sănătoase, folosind exclusiv produse ecologice.

Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să completeze un formular disponibil în următorul link: https://sanatate.zecoshop.ro/ , iar regulamentul campaniei este disponibil: https://sanatate.zecoshop.ro/regulament-zeco-sanatate-pentru-sate.pdf

Zeolites Group a fost înființat în anul 2013 pentru a transforma un mineral unic, din inima Transilvaniei, în produse ce au ca scop înlocuirea celor toxice și dăunătoare mediului înconjurător cu produse și soluții ecologice.

Zeoliții sunt minerale naturale, de origine vulcanică, ce se deosebesc de alte minerale prin structura lor microporoasă specifică.