Zilele porților deschise Saaten Union 2023 în platforma de la Drajna!

Zilele Porților Deschise, Saaten Union România 2023, se desfăşura în zilele de 8-9 august, pe platforma înfiinţată în comuna Drajna Nouă din judeţul Călăraşi, fiind un eveniment consacrat în agricultura românească. Manifestarea, organizată de compania Saaten Union este dedicată culturilor de porumb, floarea soarelui, soia și amestecuri verzi, fiind una de interes pentru fermierili români.

Zilele Porților Deschise, de la Drajna reprezintă o tradiție, unde fermierii vin anual la două evenimente importante. Unul se organizează primăvara pentru prezentarea cerealelor și leguminoaselor, iar cel de-al doilea, la care ne aflăm astăzi, vizează promovarea hibrizilor de porumb, floarea soarelui și soia, unde avem produse deja consacrate, dar și unele noi, de perspectivă. Fermierii pot vedea pe viu în condițiile de cultură din această zonă cum s-au dezvoltat plantele și cum performează genetica Saaten Union”, a transmis Dr. ing. Mihai Miriţescu directorul general.

Redactorii Cotidianul Agricol și Business Press Agricol prezenți la eveniment vor reveni cu detalii în următoarea ediție print.