Alcedo – Soluții iscusite pentru cultura de rapiță!

Deși în ultimii ani toamnele au fost secetoase și rapiță s-a semănat în condiții grele, fermierii nu au dezarmat. Au ales în continuare să cultive rapiță, pentru că este o cultura rentabilă, o cultură care aduce profit. Dacă îi asigurăm o tehnologie corectă și beneficiem și de niște condiții optime, șansele să ieșim pe plus când tragem linie după recoltare sunt foarte mari. Dacă am reușit să semănăm în condiții optime, imediat după răsărire trebuie să avem grijă ca plantele de cultură să beneficieze de condiții optime pentru o dezvoltare viguroasă.

Ce înseamnă o tehnologie corectă? Să alegem produsele potrivite problemelor care apar în cultură și să le aplicăm la momentul potrivit pentru a beneficia de o eficacitate mare. Trebuie să fim atenți ca plantele să nu fie invadate de buruieni… Însă nici bolile nu ne iartă: apar putregaiurile, alternarioza și făinarea. De asemenea, o gamă largă de dăunători ne-ar crea mari probleme dacă nu am reuși să-i combatem. La Alcedo avem soluții pentru toate aceste probleme!

În Portofoliul de PRODUSE ISCUSITE găsiți 3 erbicide (Roundup Extra, Clomate 360 EC, Magistral 50 SC), 4 fungicide (Salvator 25 EW, Topsin 500 SC, Mirador Xtra, Polyversum – fungicid biologic) și 5 insecticide (Karis 10 CS, Faster 10 CE, Faster Delta, Faster Gold 50 EC, Mospilan 20 SP), toate omologate pentru rezolvarea problemelor din culturile de rapiță. Toate aceste produse nu fac decât să protejeze plantele de cultură și pot fi foarte bine puse în valoare ajutandu-le cu un adjuvant, așa cum sunt Vital 90 și Silwet Star.

Detalii despre momentul aplicării și dozele omologate puteți urmări în videoclipul de mai jos sau puteți găsi în Catalogul Alcedo disponibil atât online aici: https://www.alcedo.ro/noul-catalog-alcedo/, cât și în varianta tipărită. Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibila acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO