Atenție, fermieri! Nu cumpărați NUPRID AL 600 FS FALS!!!

În piață este o ofertă foarte generoasă de NUPRID AL 600 FS – care se dovedește a fi fals! Insecticidul ofertat spre vânzare nu are nicio legătură cu produsul original, multe din elementele de identificare lipsind, fiind de fapt un produs contrafăcut!

După cum știți, acest insecticid a primit aprobare de utilizare (derogare), în primăvara 2024, pentru tratamentul semințelor de porumb și floarea soarelui, dar comercializarea și utilizarea se face în condititii speciale, adică numai prestatorii de serviciii autorizați de unitățile fitosanitare, pot utiliza acest insecticid.

De asemenea, companiile responsabile de comercializarea produsului comunică săptămânal la Autoritatea Națională Fitosanitară cantitățile de produs comercializate și cantitatea de sămânță tratată, deci totul este înregistrat și raportat. Și cu toate astea, la o simplă căutare pe internet găsești insecticidul, ofertele fiind chiar negociabile. Așadar, ATENȚIE, NU CUMPĂRAȚI PRODUSE DE PROTECȚIA PLANTELOR DECÂT DE LA FIRME AUTORIZATE!!! Cumpărarea de “chilipiruri” vă poate cauza pagube majore, de la lipsa de protecție a culturii pe care aplicați astfel de produse, până la compromiterea ei totală cu efecte aspra culturilor viitoare!!!