“În această meserie nu ai voie să te oprești, nu ai voie să obosești, nu ai voie să renunți!”

Interviu cu echipa feminină a companiei Expert Agribusiness Fundulea

Cum s-a derulat evoluția dumneavoastră profesională în agribusiness?

A fost o evoluție firească, întrucât, atunci când pasiunea domină, nimic nu poate sta în calea succesului și a reușitelor profesionale. Nu spunem că nu a fost sau nu este greu, dar, întotdeauna am considerat că orice încercare sau eșec, pot fi depășite.

Care sunt elementele motivaționale în cariera dumneavoastră și care este filosofia de business după care vă ghidați?

Motivația noastră stă în caracterul și conduita pe care le-am avut de-a lungul anilor și, cu siguranță, sunt moștenite de la părinții noștri, de la profesorii noștri, de la mentorii noștri. În această meserie nu ai voie să te oprești, nu ai voie să obosești, nu ai voie să renunți. Oricâte cumpene am avea, cu siguranță, vor fi și resurse motivaționale de a nu abandona.

Cât de solicitantă și provocatoare este activitatea în agribusiness?

Activitatea în agribusiness este, într-adevăr, solicitantă, dar, mai mult decât atât, este dinamică, provocatoare, întotdeauna existând ceva acolo de care nu te poți desprinde.

Ce sfaturi le oferiţi tinerelor aspirante la o carieră de succes?

Sfaturile noastre sunt să fie motivate încă de la început, să fie bătăioase, îndârjite, dornice de perfecționare continuă și susținută. Dinamica agriculturii impune și dinamica în învățare continuă.

Vă rugăm să transmiteţi un mesaj de suflet tuturor femeilor din agricultură.

Le dorim colegelor noastre din această breaslă să fie la fel de frumoase, să fie hotărâte, să aibă o carieră remarcabilă, iar în plan personal le urăm multă sănătate și bucurie în viață și pe chip.

La mulți ani!