“Construirea carierei a reprezentat un drum plin de provocări!”

Mesajul Alinei Dobra – Managing Partner AliRa Recruitment

Recent s-au împlinit 10 ani de când activez în agribusiness, 10 ani de experiențe profesionale frumoase, în care am avut oportunitatea să cunosc oameni minunați, pasionați de profesia lor.

Ca și consultant în recrutare, dar și ca antreprenor, provocările profesionale au venit din specificul domeniului nostru de activitate în agricultură, datorită dinamicii industriei, a pieței forței de muncă și a lipsei de specialiști, aspect care se resimte din ce în ce mai acut în ultimii ani. Acest lucru ne determină să ne adaptăm constant la schimbările din agribusiness și la cerințele clienților.

Încrederea partenerilor și candidaților noștri, proiectele diverse pe care le coordonăm îmi aduc motivația, energia și bucuria de a continua pe acest drum.

Construirea carierei a reprezentat pentru mine un drum plin de provocări. Cu siguranță, fără susținerea celor dragi nu aș fi reușit să realizez ce mi-am propus pe plan profesional.

Sunt bucuroasă să observ că în agribusiness prezența și performanța femeilor este evidentă. Tinerelor aspirante la o carieră de succes le pot confirma că drumul este anevoios, plin de urcușuri și coborâșuri, însă cu siguranță vor reuși ce și-au propus prin multă muncă, implicare, perseverență, încredere în sine și, nu în ultimul rând, prin pasiune pentru profesia lor.

Tuturor doamnelor și domnișoarelor din agricultură le doresc o primăvară frumoasă, cu armonie și multă sănătate!