“Munca într-un domeniu dominat de bărbați m-a ajutat să conștientizez puterea de a merge mai departe!”

Interviu cu Daniela Dinu, Director Post Vânzare IPSO Agricultură

Cum s-a derulat evoluția dumneavoastră profesională în agribusiness?

Încă de la început am fost captivată de locul meu de muncă, de domeniul în care am avut oportunitatea să îmi continui cariera profesională.

Nu a fost ușor, am avut destule provocări pe care a trebuit să le depășesc. Munca într-un domeniu dominat de bărbați m-a ajutat să conștientizez puterea și capacitatea mea de a merge mai departe.

Care sunt elementele motivaționale în cariera dumneavoastră și care este filosofia de business după care vă ghidați?

Pasiune, muncă, ambiție și curaj! Să dovedesc prin ceea ce fac și prin ceea ce sunt, să privesc mereu înainte și să aduc valoare adăugată prin munca mea!

Cât de solicitantă și provocatoare este activitatea în agribusiness?

Agribusiness-ul este o industrie soli­citantă și provocatoare, care necesită o combinație de abilități, cunoștinte, expertiză și implicare!

Totuși, agrobusiness-ul oferă oportunități pline de satis­facții pentru persoanele pasionate de agricultură, de inovație și cred că multe femei aduc contribuții semnificative, cu un impact pozitiv asupra societății noastre.

Ce sfaturi le oferiţi tinerelor aspirante la o carieră de succes?

Tuturor fetelor care aspiră să urmeze o carieră în agribusiness, aș dori să le transmit câteva sfaturi: credeți în voi, nu vă fie teamă să vă exprimați și să vă susțineți ideile, căutați mentori și sprijin de la alte femei din industrie și întotdeauna învățați. The sky is the limit!

Vă rugăm să transmiteţi un mesaj de suflet tuturor femeilor din agricultură.

La mulți ani tuturor femeilor fenomenale din agricultură! Continuați să străluciți, să spargeți barierele și să faceți o diferență în lume!