Deschiderea oficială a noii filiale NHR Agropartners în județul Constanța, un parteneriat de încredere cu fermierii din zonă!

Astăzi, 19 august 2021, a avut loc deschiderea oficială a noii filiale NHR Agropartners din județul Constanța. Chiar și în contextul pandemiei, NHR Agropartners a continuat planurile ambițioase de extindere. Locația noii filiale se află în localitatea Ovidiu pe drumul județean DJ 228, A190/3, județ Constanța și însumează 30.000 mp dintre care 5.250 mp amenajați, iar restul pentru a deservi testarea și reglarea utilajelor agricole.

În deschiderea evenimentului de lansare, Florin Neacșu, directorul general adjunct al NHR Agropartners, le-a mulțumit producătorilor agricoli care sunt fideli companiei și care au stabilit un parteneriat stabil. “NHR Agropartners pune la dispoziția fermierilor consultanță, dar și mărci de mașini și utilaje conectate la tehnologia digitală de precizie care aparține agriculturii viitorului”, a declarat Florin Neacșu.

El a mai spus că echipa NHR se ține de cuvânt cu tot ceea ce promite și rămâne aproape de partenerii fermieri, oferindu-le toată expertiza acumulată. În cadrul discursului său, Florin Neacșu a trecut în revistă mărcile distribuite de NHR, făcand și o scurtă prezentare a acestora: Deutz-Fahr, JCB, Gregoire, Hardi, Bogballe, Poettinger, Sfoggia, Einboeck, Olimac, Dondi, Dal-Bo și multe altele.

La evenimentul de la Ovidiu au participat și membri din conducerea firmei mamă, VAIT Austria, Nils Krage – CEO și Peter Köck – vicepreședintele companiei. De asemenea, invitații s-au bucurat și de prezența doamnei Monika Puiu, fost director general al NHR Agropartners, căreia îi revine meritul de a fi găsit terenul pe care s-a înființat noul sediu al companiei din județul Constanța.

În discursul său, Nils Krage, CEO-ul companiei VAIT, și-a manifestat respectul pentru cei 20 de ani de parteneriat în care NHR Agropartners s-a dezvoltat în folosul fermierilor!

La finalul prezentărilor, Razvan Stanca, directorul filialei Constanța, i-a invitat pe participanți la un tur de vizitare a noi filiale NHR Agropartners.

Prin această deschidere oficială de la Constanța, NHR Agropartners a semnat un parteneriat de încredere cu fermierii din zonă, dar și o pagină de succes în istoria celor peste 20 de ani de activitate materializați în 13 filiale cu peste 230 de angajați dedicați la nivel național, dintre care peste 120 de angajați în departamentul tehnic.

Felicitări și mult succes NHR Agropartners!