Fermierii iscusiți aleg pachetele tehnologice de la Alcedo

În ultimii ani, agricultura a avut parte de multe provocări, de la condiții climatice extreme, la retragerea tot mai multor substanțe active.

Totuși, un aspect rămâne important, și anume să găsim soluțiile potrivite din cele pe care le avem la dispoziție și care se adaptează cel mai bine la condițiile actuale, pentru a rezolva problemele din fermă. Și așa cum v-am obișnuit, fie că vorbim de culturi de toamnă, fie că vorbim de culturile de primăvara, soluția iscusită este reprezentată de Pachetele tehnologice de la Alcedo.

Ele au fost gândite în așa fel încât fiecare dintre dvs., fermierii, să vă puteți alege varianta cea mai portrivita în funcție de tehnologia pe care o aveți în fermă. Pentru culturile înființate în această toamnă oferta e bogată.

Pentru cereale păioase prețurile speciale pornesc de la 53.90 lei, pentru un pachet care conține un fungicid și un insecticid, precum TOAMNA DUO FASTER. Pentru rapiță, mai ales că există presiunea bolilor în urma ploilor din ultimele zile, dar și vremea deosebit de caldă pentru această perioadă cu temperaturi de peste 20°C, vă recomandăm pachetele cu un fungicid și un insecticid, ca de exemplu RAPIȚA DUO SALVATOR KARIS, cu prețuri începând de la 62,90 lei. Pentru culturi sănătoase și producții ridicate, indiferent de mărimea fermei, achiziționați Pachete iscusite, la prețuri avantajoase.

Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/