Tehnică agricolă la Orezu 2020!

IPSO Agricultura la Ziua Porumbului

O prezenţă constantă la Ziua Porumbului, compania IPSO Agricultura a fost reprezentată la stand de Nicolae Sorescu – Manager Regional Vânzări.

IPSO Agricultură este lider pe piața utilajelor agricole din România, oferind soluții integrate producătorilor agricoli, de la piese de schimb, service în câmp, pregătirea operatorilor, optimizarea și monitorizarea flotei de utilaje prin pachetele de servicii FarmSight și până la soluții de finanțare adaptate nevoilor acestora. IPSO Agricultură este importator unic autorizat al mașinilor și utilajelor John Deere, cel mai mare producător de utilaje agricole la nivel mondial. Compania asigură permanent în sprijinul fermierilor serviciile de consultanţă, livrare de piese de schimb pentru service în timp optim, echipele fiind pregătite să intervină în timp util.

Cu doar câteva zile în urmă am lansat în premieră noile modele de tractoare John Deere din seria 7R și 8R  care vin în întâmpinarea fermierilor cu o serie de opțiuni adiționale și îmbunătățiri privind performanțele din teren, calitatea lucrărilor efectuate, confortul operatorului și o coloană de direcție cu un nou design.

Pentru că seceta este o problemă severă pentru agricultură, IPSO Agricultură, având deja 5 ani de experienţă în irigaţii, oferă soluţii în domeniu. Specialiştii noştri îi pot ajuta pe producătorii agricoli să găsească soluţia optimă pentru nevoile din fermă în materie de irigaţii. În acest an, IPSO Agricultura a mărit echipa specialiştilor de irigaţii pentru a acoperi cererea în creştere a acestor echipamente.

Activitatea agricolă se concentrează în jurul pământului, nimic nu este posibil în agricultură dacă nu ne asigurăm că pământul pe care îl lucrăm este sănătos. Un sol prelucrat corespunzător şi îngrijit reprezintă o moștenire valoroasă pentru generații. Compania IPSO Agricultură și-a asumat un angajament pe termen lung nu doar pentru a furniza cele mai bune utilaje, ci pentru a le asigura fermierilor tot suportul de care au nevoie pentru a lucra pământul și pentru a duce la bun sfârșit fiecare campanie agricolă. Cu ajutorul maşinilor și echipamentelor din portofoliu compania susține activitatea și eforturile fermierilor pentru a lăsa moștenire un pământ bine lucrat cu utilajele IPSO Agricultură. De aceea, sloganul companiei «Cea mai de preț moștenire este pământul, bine lucrat!» este o dovadă a dorinţei noastre de progres, pentru a dezvolta împreună cu fermierii o agricultură sustenabilă!”, a spus specialistul companiei în prezentarea sa.