Miere polifloră și miere de zmeură ecologică – Timiș T. Ioan I.F. -„produs montan”!

Oficiul de Dezvoltare Montană Baia Mare vă face cunoscut faptul că încă un apicultor din județul Maramureș a obținut dreptul de utilizare a mențiunii de calitate facultativă „produs montan”. Este vorba despre domnul Timiș Ioan din comuna Rozavlea, județul Maramureș, apicultor pasionat, având mulți ani petrecuți printre albine.

Deși domnul Timiș cunoaște proprietățile de excepție ale mierii de albine, acesta a dorit să mai adauge un plus valoare acesteia, iar în acest moment oferă consumatorului miere polifloră ecologică, obținută din nectar colectat în zona montană.

Tot din zona montană provine și nectarul care stă la baza mierii de zmeură, obținând dreptul de utilizare a mențiunii de calitate „produs montan” și pentru acest sortiment.

Persoanele interesate, care doresc să achiziționeze mierea de albine provenită de la albinele domnului Timiș Ioan, pot obține datele de contact ale acestuia accesând site-ul  www.produsmontan.ro sau consultând Registrul Național al produselor montane de pe site-ul Agenției Naționale a Zonei Montane, www.azm.gov.ro.