Noi schimbări organizatorice în Limagrain România!

Anul 2021 începe cu noi schimbări organizatorice pentru Limagrain România. Suntem o companie care întotdeauna pune accentul pe oameni și pe dezvoltarea personală a propriilor angajați.

Venim după un an cu multe provocări la nivel local, dar și internațional, anul 2020, de care ne vom aminti cu toții, un an în care Limagrain România a fost alături de fermierii români cu cele mai multe produse lansate vreodată pe piața locală, dar și anul în care a sărbătorit 30 de ani de existență în România.

Rezultatele bune din ultimii 4 ani, profesionalismul echipei și al oamenilor care reprezintă departamentele de Vânzări și Customer suport (logistică), nu aveau cum să rămână neapreciate.

Începând cu data de 1 Februarie 2021, Limagrain România o anunță pe Adriana Popteanu în funcția de Logistic & Customer Support Manager pentru România și pe Ana Maria David în funcția de Director Regional Vânzări Zona Sud-Est.Adriana Popteanu are o experiență de peste 11 ani în domeniul agribusiness, ocupând mai multe roluri strategice de vânzări, marketing, customer support, în cadrul mai multor companii din domeniu.

Adriana s-a alăturat echipei Limagrain în poziția de Director Regional Vânzări Zona Sud-Vest a României în urmă cu 4 ani, însă experiența ei în domeniul digital, mai exact gestionarea bazelor de date, a propulsat-o și spre poziția de CRM Manager pe care a aceptat-o în urmă cu 2 ani, îndeplinându-și cu ușurință ambele task-uri.

Adriana a fost implicată la nivel de grup în cel mai important proiect la nivel European, proiect care va aduce modificări substanțiale în organizarea și gestionarea business-ului prin implementarea de noi procese și proceduri de lucru. Succesele și realizările pe care, Adriana Popteanu, le-a înregistrat în ultimii 4 ani dintre aceste două poziții au reprezentat principalul argument al acestei decizii.În noua provocare, Adriana va avea ca rol principal să planifice și să urmărească livrarea comenzilor, respectând termenele de livrare în condiții de calitate și de maximă siguranță a mărfii.

Totodată, Adriana va fi responsabilă de implementarea unui plan de acțiune de eficientizare a timpului de livrare, dar și o gestiune mai bună a tuturor activităților departamentului de Logistică și Customer support.

Ana Maria David, a devenit noul nostru Director Regional Vânzări pentru Zona de Sud-Est, după o experiență de vânzări în domeniul agribusiness de mai bine de 15 ani și 4 ani ca reprezentant vânzări în cadrul Limagrain România. Perseverența, ambiția și rezultatele pozitive au fost principalul atuu atunci când am luat decizia de a o promova. În noua poziție, principalul obiectiv al Anei Maria este să dezvolte și mai puternic zona de vânzări.#lgseedsromania#pasiunepentruagricultura.