NOU în PORTOFOLIUL de PRODUSE ISCUSITE: un erbicid unic, cu 3 substanțe active cu moduri diferite de acțiune, pentru cultura porumbului!

Buruienile pot compromite culturile agricole, dacă nu se iau măsuri corecte și la timp, iar pierderile sunt date de gradul de imburuienare al culturii. Porumbul are o creștere lentă în primele 4-6 săptămâni de la răsărire, asociată cu un număr redus de plante/mp, creând astfel o competiție încă de la început între planta de cultură și buruiană, cu un avantaj major în favoarea buruienilor.

Erbicidul TONALE are o formulare unică de 3 substanțe active și acțiune complexă și se poate aplica atât în preemergenta (BBCH 00-09), cât și în postemergenta, de la răsărire și până când porumbul are 4 frunze (BBCH 10-14), pentru combaterea buruienilor monocotiledonate și dicotiledonate anuale.

Pentru un spectru complet de combatere a buruienilor la porumb, specialiștii ALCEDO recomandă aplicarea erbicidului TONALE împreună cu erbicidele ASTRAL 40 OD și CEREDIN FORTE 464 SL sau VECTOR.

Mai multe detalii, aici: https://alcedo.ro/produse/tonale/