Sens & Contrasens în Agricultură: o nouă sursă de informații agro de încredere

Experiența și pasiunea i-a unit pe cei doi jurnaliști, Daniela Cristescu și Tudor Calotescu, într-un nou proiect online. Aceștia au creat o platformă care aduce în prim-plan realitatea agriculturii, într-un mod autentic și captivant: Sens & Contrasens în Agricultură.

Povestea începe cu pagina de Facebook Sens & Contrasens în Agricultură, activă de peste 8 ani și apreciată de peste 37.000 de urmăritori. Aici, marii și micii fermieri, managerii din companii și autoritățile au găsit un canal de comunicare viu, unde schimbul activ de idei și informații a fost încurajat și evidențiat prin zecile de mii de comentarii lăsate.

De la pagina de Facebook, la platforma online: sens-contrasens.ro

Astăzi, au fost încântați să anunțe lansarea oficială a site-ului. Astfel că, Daniela și Tudor și-au canalizat energia și pasiunea în crearea unei platforme online care continuă și dezvoltă succesul paginii de Facebook. Aceasta nu este doar o simplă extensie, ci o experiență completă, cu știri, video-uri direct din câmp și conținut autentic din lumea agricolă.

Un alt fel de site agro

Daniela Cristescu are 38 de ani și a lucrat ca redactor încă de la terminarea Facultății de Jurnalism. Ea aduce în proiectul Sens & Contrasens în Agricultură expertiza în mass-media agricolă și industria alimentară. De asemenea, s-a făcut remarcată în activități de PR, organizare evenimente sau gestionare canale de social media. Pe de altă parte, Tudor Calotescu, o figură cunoscută între fermeri, o prezență necontenită de la toate evenimentele din agricultură, un redactor de excepție, cu vechime în breaslă, dar și un poet talentat, completează perfect echipa.

Apel la interacțiune și autenticitate

Daniela împărtășește: „Lansăm oficial site-ul sens-contrasens.ro, care vine ca o continuare a paginii de Facebook, deja faimoasă. Însă, noi am început să lucrăm în site încă din primăvara acestui an și am început să îl <<populăm>> cu cele mai interesante știri, cu video-uri direct din câmp, de lângă văcuțe, de la firul ierbii, de lângă tractor. Ne păstrăm aceeași linie din Facebook și în site. Pentru că așa ne-am câștigat cititorii. Și pentru că asta vrem să fim noi. Suntem un alt fel de site agro.”

Tudor adaugă: „În acest site veți găsi întotdeauna postări cât mai oneste și exemple de urmat. Noi vom pune suflet în tot ceea ce facem aici și vă așteptăm cu inima deschisă să interacționăm pentru un peisaj cât mai realist al mediului agricol!”

Cu site-ul sens-contrasens.ro, cei doi fonatori aduc o contribuție valoroasă comunității agricole, oferind informații corecte, video-uri autentice și o perspectivă reală asupra vieții agricole din România. Îi poți contacta la una din adresele de email: daniela.cristescu1@gmail.com sau dantudorcalotescu@yahoo.com