Soiurile de grâu Papillon și Aspekt, noutățile geneticii Saaten Union!

Compania Saaten Union a prezentat  în lotul experimental de la la ferma Telehuz Agriserv, din localitatea Mărculești, județul Ialomița, un portofoliu complet de soiuri de grâu: TikaTaka, Athlon, Katarina, Aspekt, Centurion, Trublion, Joker.

”Misiunea Saaten Union România este de a ajută producătorii agricoli în creșterea performanței în fermă. Am  adus în piață semințe de calitate, adaptate condițiilor pedoclimatice în permanentă schimbare. În prezent, Saaten Union deține cel mai amplu portofoliu varietăți  genetice. Compania investește mult în cercetare, reușind să producă soiuri variate, adaptate atât la condițiile climatice atipice, cât și la noile inovații ale tehnologiilor agricole”, a punctat Alina Petrea, director de marketing Saaten Union.

Cornelia Pistol, Director de Produs Cereale Păioase & Leguminoase și Culturi Verzi, Saaten Union a vorbit despre noutățile din portofoliul soiurilor de grâu.

Anul acesta, compania Saaten Union pune la dispoziția fermierilor o gamă variată de soiuri grâu, completând totodată portofoliul nostru de produse  și cu câteva noi lansări, printre care amintim: soiurile de grâu Papillon și Aspekt. Sunt soiuri de ultimă generație genetică, care promit o toleranță sporită la iernat, la secetă dar și la cădere, depășind cu brio provocările oferite de fiecare anotimp și în final asigurând un potențial ridicat de producție. Îmi place să spun că Saaten Union este partenerul de încredere al fermierilor profesioniști!”, a evidențiat Cornelia Pistol.