Vrei o cultură de cereale păioase curată? Vezi ce produs recomandă specialiștii ALCEDO!

Îngrijirea culturilor de cereale păioase încă din toamnă este o necesitate, mai ales în condițiile unor toamne și ierni mai blânde, iar un pas foarte important pentru a avea culturi curate și sigure este erbicidarea încă din toamnă.

O soluție eficientă, cu protecție de lungă durată, v-o oferă erbicidul RIVAL TOP 20 SG. Eficacitatea erbicidului este maximă în doză de 20-30 g/ha, când produsul este aplicat în stadii timpurii de dezvoltare ale buruienilor anuale și perene, la culturile de grâu, orz, triticale și ovăz.

Aplicat în toamnă, în postemergenţă timpurie, combate buruienile dicotiledonate, dar și iarba vântului (Apera spica-venti), cu costuri evident mai mici decât în primăvară. O eficacitate maximă se obține dacă erbicidarea se face în condiții normale de umiditate atmosferică și sol. Primele simptome (stoparea creșterii, îngălbenirea frunzelor) în condiții normale de umiditate apar după 5 zile, iar efectul maxim (necrozarea vârfului de creștere) la 14-20 de zile de la tratament.

Rețineți! Aplicarea erbicidului RIVAL TOP 20 SG încă din toamnă vă tine cultura curată atât în toamnă, cât și în primăvară, cu mențiunea că în primăvară, când vremea vă permite, chiar mai tărziu, va trebui să reveniți cu încă o erbicidare.

În concluzie, RIVAL TOP 20 SG este un erbicid eficient în combatera buruienilor cu frunză lată din culturile de cereale păioase, cu protecție de lungă durată.

Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/