Cauți un insecticid cu efect rapid, cu eliberare lentă și care să combată dăunătorii din foarte multe culturi agricole și horticole?

Pentru combaterea dăunătorilor atât din culturile de cereale păiose și rapiță, cât și în legumicultură, specialiștii ALCEDO recomandă efectuarea tratamentelor la avertizare, în timpul perioadei de vegetație, cu insecticidul KARIS 10 CS.

KARIS 10 CS acționează asupra unui spectru larg de dăunători, penetrând cuticula insectelor, acționând asupra sistemului nervos al acestora. Insectele încetează să se mai hrănească, după care intervine paralizia și moartea acestora.

KARIS 10 CS este un piretroid cu efect rapid și de soc, ce are acțiune puternică de contact și ingestie asupra adulților și larvelor. Eliberarea treptată a insecticidului din microcapsule determină formarea unui depozit stabil pe suprafață plantelor, rezistent la acțiunea razelor UV și a precipitațiilor.

Pentru îmbunătățirea eficacității este important că produsul să fie aplicat astfel încât să se asigure acoperirea uniformă a plantelor cu soluție.

Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO