Fructele uscate și fructele cu coaja lemnoasă, preferate de consumatorii polonezi!

Creșterea vânzărilor, în Polonia, pentru fructele cu coajă lemnoasă și mixul de fructe uscate și alune a atins cea mai puternică creștere anuală a tuturor gustărilor dulci și sărate pe piață. O mare parte din această creștere poate fi atribuită consumatorilor din ce în ce mai conștienți de sănătate și cu preferințe pentru alimentele convenționale care pot fi consumate „în mișcare”. Fructele uscate și fructele cu coajă lemnoasă sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă în coacerea tradițională.

Migdalele și fisticul din SUA domină piața poloneză. Cele mai populare fructe uscate din Polonia sunt stafidele, afinele, prunele, caisele, smochinele, merele și perele. Popularitatea afinelor uscate și prunelor uscate din SUA continuă să crească datorită activităților promoționale de succes.

Potrivit surselor din industrie, cele mai populare fructe cu coajă tare printre consumatorii polonezi au fost migdalele (43%), fisticul (24%), alunele (15%), nucile (10%) și nucile macadamia (două procente).

Unele nuci de copac din SUA sunt în mare parte absente de pe piața poloneză, inclusiv alunele (provenite mai ales din Italia) și nucile de macadamia (cea mai mare parte din Africa de Sud).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*